34 år

34 år. Tid för lite reflektion. På dessa 34 år har jag hunnit med en del. Jag har bott i 5 storstäder, pluggat 1/7 av mitt liv, bott utomlands sammanlagt 3,5 år, flyttat runt i 15 olika lägenheter, skaffat mig familj, köpt ett underbart hus, jobbat i modebranschen, sprungit en halvmara, blivit en vass projektledare, blivit tvillingmamma och nu även trebarnsmamma. För att nämna några saker 🙂

En underbar födelsedagshelg hade jag iallafall. Mannen bjöd på god sushi och vackra blommor på kvällen och lördagen firades med mormor, morfar, moster och kusin Oskar. Tack allihopa för fina dagar ♥.

Syskonkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: