Mjölkproteinet spökar igen

Det har varit alldeles underbart att få rå om min lille son idag även om det varit under tråkiga omständigheter. Det började i torsdags då vi misstänkte att Hugo hade fått i sig mjölk på förskolan. Natten till fredagen låg han och vände och vred på sig och kunde inte komma till ro. Det brukar vara det första tecknet på att han har fått i sig mjölk. På fredag eftermiddag var han helt slut och hade dessutom blivit dålig i magen. Sedan dess har vi haft helvetes nätter rent ut sagt. Igår kväll grät Hugo sig till sömns och somnade först strax innan midnatt. Och inte nog med att han redan hade missat många timmars sömn vaknar han sedan klockan fem på morgonen och kan inte somna om för att hans lilla mage gör ont plus att han håller på att klia sönder sin kropp. Den där klådan har vi aldrig upplevt så intensiv som just denna natten. Därför blev vi tvungna att besöka vår snälla barnläkare på Lunds Barnklinik idag som gav honom allergimedicin för klådan. Håll nu tummarna att det hjälper. Mitt mammahjärta håller på att dö när jag ser honom plågas så. Det värsta av allt är ändå att han är så förbaskat trött om dagarna, idag hade det inte varit möjligt att släppa iväg honom på förskolan. Nu hoppas vi bara att det inte håller på i en månad som det gjorde förra gången han fick i sig mjölk. Hugo Hugo Hugo

Märkt , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: