Mürren – liten skidby med fantastisk utsikt

Med flyg till Zurich, tre timmars tågresa, gondol upp till Mürren (1650 m över havet) och så ytterligare ett litet tåg når man tillslut den pittoreska bergsbyn Mürren, som dessutom är helt bilfri. Det känns som om byn balanserar längst ut på kanten av ett stup och utsikten är magisk. Detta är den vackraste skidorten jag har varit i, utan tvekan! Mürren tillhör Jungfrau-regionen och vi hade köpt liftkort för två av systemen, Mürren och Wengen. Det var jag och mina tre bästa vänner som åkte på en lång-weekend hit och jag hade helt glömt bort vilken otrolig effekt skidmiljön med alla bergsväggar har på en.

IMG_5961Vi hade hyrt en stuga uppe i backen via airbnb, Upper Chalet Alta som hade en utsikt man kan drömma om och en öppen spis som man kunde elda i efter en lång skiddag. Här är tjejerna på väg upp till stugan.

IMG_5912 IMG_5930I den här stugan afterski:ades det.

IMG_5913IMG_5900IMG_5897IMG_6070IMG_6017IMG_6007IMG_5990-1IMG_5903IMG_5886 IMG_5889

Märkt , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: