Magiska gröna fingrar

Att mitt hem skulle prydas av många växter och blommor kunde jag inte tro för något år sedan. Men tack vare att vi skaffade hus samt den otroligt hjälpsamma personalen på Skumpa & Spaljé i Landskrona som berättar hur man tar hand om växterna har jag på något magiskt sätt fått mina växter att överleva… i flera veckor….och månader. Skumpa & Spaljé har blivit utnämnd till årets butik av Magasin Skåne och det förstår jag verkligen. Tjejerna i butiken har verkligen inspirerat mig och lärt mig uppskatta blommor och växter. Tummen upp för det! Och lämpligt är ju det då växter blir en betydande del i vårens inredning enligt alla bloggar och inredningsmagasin.

Mitt självförtroende för att jag har blivit värsta blomsterfixaren har vuxit så pass mycket att jag nu funderar på att införskaffa ett litet större träd för inomhusbruk. Se till exempel på bilden nedan från Lotta Agatons lägenhet. Mycket vackert.

lotta agaton

 

Märkt , , , , , ,

En tanke på “Magiska gröna fingrar

  1. chgaustad skriver:

    Åå så utrolig fint!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: