Dags för ett restaurang tips

Schlachterbörse, ja så hette den supermysiga restaurangen vi besökte under vår weekend i Hamburg förra helgen. Jag åt den mest fantastiska 300 grams biffen någonsin. Stämningen är familjär och inredningen gammaldags med dunkel belysning och röda sammetsväggar, men väldigt intim och mysig. Väggarna pryds av tavlor på personer som har besökt restaurangen under alla år. Schlachterbörse har verkligen en känsla för kvalitet och vet precis hur en bit kött skall serveras. Rekommenderas varmt.

Schlachterbörse 300 grams köttbit 300 grams köttbit

Märkt , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: