Julbockar, tidigt trädgårdsarbete och Halloween

I helgen var vi på julmarknad. Den 1 november, kanske en aningens tidigt. Det var soligt och varmt, och vi, ja vi lufsade rundor bland julmat, julbockar och julgodis. Lilly visade ett mycket stort intresse för just julbockarna. Så stort intresse att vi inhandlade en för hemmet (eller rättare sagt för Lilly!).

På julmarknad med mormor Lilly och julbockarna Lilly och HugoHugo fick en släng av syrrans feber. Tur då att Mr Ipad finns tillhands.

Sjuk Hugo Sjukling

Sjuk Hugo Hugge äter trots feberDet ska mycket till för att Hugo ska förlora sin aptit totalt…

Vi fick fint besök på Halloween. Våra bästa tvillingkompisar (det blir så vi kallar dom eftersom dom, precis som vi, har tvillingar) kom på besök i lördags och förgyllde vår afton!

TvillingkompisarnaOch jag måste bara få visa min ytterst pedanta man som kräver ordning och reda, städat och fint innan besök.

Ordning och reda Ordning och reda Städat barnrumI helgen hann vi även med lite trädgårdsarbete. Här ser ni Lilly och mig klockan halv åtta på söndags morgon. Det ni.

Trädgårdsarbete Lilly städar trädgårdenAnnars gillar vi mest att chilla hemma i vårt drömhus. För här hemma har vi det bra.

Hugo Hugo Hugo Hugo Syskon

Märkt , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: