Första dygnet på vårt äventyr

Jag brukar inte vara någon djuping direkt. Men vet ni vad, jag tror att den här resan (observera att det endast gått ett dygn!) är det BÄSTA vi någonsin gjort sedan vi blev en ‘liten’ familj. Jag är så glad att vi tog modet till oss och åkte. Vi njuter av varje sekund.

Flygresan ner var kanske inte den bästa upplevelsen. Men vi var nog inställda på det värsta så jämfört med våra förväntningar gick den ändå ganska okej. Att jag överhuvudtaget lyckades ta foton förstår jag nu i efterhand var ett under. För oj vad vi sprang efter dessa två vildungar. Här lyckades vi få stopp på dom i några minuter. Då passade Mats på att slänga i sig en macka.

FlygplatsenHugoVi hade beställt extra benutrymme längst fram i planet så att Lilly och Hugo kunde röra sig hyfsat framför oss. Mammas överraskningspaket med block och neonpennor var en höjdare. I sådär 10 minuter.

Lilly på flygetSista timmen på planet hade vi två tröttisar. Men det var fortfarande för spännande för att sova.

FlygetEfter en timmes transport i buss var vi sedan äntligen framme vid hotellet i Side. Då var klockan runt tolv på natten. Sammanfattningsvis så gick hela resan ner hyfsat smidigt trots allt. Det vi har lärt oss är att packa smart och ha en stor portion tålamod 🙂

Vi vaknade upp till en underbar dag. Vi hann knappt utforska hotellet förrän Hugo och Lilly talade om att de ville sova igen. Då passade vi på att morsa på solen lite. Då vi hade fått en lägenhet med markterass precis vid poolen kunde vi både sola och bada precis utanför. Det är lyx. Lyx. Lyx.

Semester När barnen sedan hade sovit i nästan tre timmar begav vi oss till barnpoolen (50 meter längre bort!)

Hugo Bus i poolen LillyHugo

Käkade lite pommes och vattenmelon.

Lilly och Hugo efter badFramåt seneftermiddagen när kidsen var alldeles skrynkliga efter allt badande gick vi till Minilandet för att leka.Miniland Sunwing

Lilly Hugo Miniland GungDet har varit ett toppendag med många nya intryck. Kidsen däckade tidigt och vi beställde take away från en av hotellets många restauranger. Middagen avnjöts på terrassen.

Trötta barn

 

Märkt , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: