Bad bad bad och osynkade kids

Dag två startade med två utvilade kids (trodde vi…) så vi begav oss ner till stranden på förmiddagen, taggade och förväntansfulla. Och stranden och vattnet var precis så härligt som vi hade hoppats på. Ni vet, turkost, varmt vatten och mjuk sand under fötterna. Här ser ni föresten de två sulkys som vi har fått låna på hotellet. Vi gillar själva grejen med två enskilda vagnar. Tror Hugo och Lilly känner likadant. Det är liksom deras alldeles egna vagn, som dessutom har massa mer utrymme än vår tvillingsulky.

På väg till beachenPlayaPå väg upp efter någon timmes lek på playan.

Familjen på playanOch rätt som det var sov Lilly i vagnen. Inte i linje med vår dagsplanering. Men men tänkte vi, vi låter henne sova, det är ju trots allt semester.

Trött LillyUndet tiden får Hugo och Pappa quality time i poolen utanför.

Bad med pappa Lek med Hugo i poolen Hugo Lycklig HugoEfter en stund vaknade Lilly och det var dags för kidsens lunch. Jag lyckades efter många om och men beställa hem mjölkfria pannkakor till Hugo som levererades till dörren. Hugos ögon lyste av lycka när han såg resultatet av mammas insats.

Personligt meddelande till Hugo från köket

Sedan var det dags för Hugos vila. Då passade vi andra tre på att käka lunch.

LunchNär vi får ta hand om Lilly och Hugo en och en uppstår en speciell känsla. Ett lugn infinner sig och man har liksom full fokus på bara Lilly, som i det här fallet. Vi njöt av att kunna äta i hyfsat lugn och ro. Lilly åt spagetti med god aptit!

Lilly äter spagetti Lilly mumsar i sig spagettiDagen fortsatte i badets tecken (!). När Hugo var vaken gick familjen ut igen till barnpoolen.

Lilly in actionNär vi senare framåt kvällen var nyduschade och ombytta packade vi ner Hugo och Lilly i sina vagnar och tänkte testa det där ‘barnen sover i vagnen medan vi äter en fabolous middag och dricker vin‘. Jaa, det gick väl sådär. För att sammanfatta kvällen: Vi kom till restaurangen, vi hann se på menyn, vi gick därifrån med två galna kids, Lilly skrek sig till sömns hemma och däckade kl sju, Hugo vägrade sova, vi beställde take away pizza, åt medan Hugo kollade på Ipad, fortsatte kampen med Hugo till kl nio och nu sitter vi här i soffan utmattade.

Vårt mål är att ha synkade kids imorgon. Sen får vi väl se om vi gör ett nytt försök med restaurangbesöket imorgon 🙂

 

Märkt , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: