Åsnor och rådjur

Idag har vi varit på äventyr igen. Det är så underbart att kunna vara sådär flexibel. Som vi aldrig har kunnat vara förut. Vid nio på morgonen ringde jag min mamma och frågade om de kunde passa barnen några timmar. Vi hade nämligen hittat två skåp i Höganäs som vi ville kika på. 15 minuter senare hade vi bokat släp, matat och klätt på barnen (och oss själva!), packat väskan och sedan var vi på väg till mina föräldrar. Snacka om snabba puckar.

Vi återvände från Höganäs två skåp rikare. Och det var två riktiga kap. För 100 kr st fick vi två par gedigna och vackra skåp. Dock behöver de snyggas till i form av målning. Ni är säkert nyfikna på hur se ser ut. Lovar återkomma med bilder.

Vi kom inte bara hem med två skåp. Efter en sväng inom Cirkusfabriken, också belägen i Höganäs hittade vi dessa två små söta djurhuvuden till barnens rum. Är dom inte så coola?

 

Åsna Brigbys Rådjur BrigbysVårt äventyr fortsatte vidare mot Helsingborg där vi hämtade upp dessa skolbänkar till Lilly och Hugos rum. Inköpta på Lauritz.

SkolbänkarVilken shoppingrunda vi har klarat av idag! Nu börjar det roliga med att styla deras rum med de nya grejorna!

Märkt , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: